Caras prăjit în mălai şi în făină
Postat de DinDragostePentruGatit in Crap / Caras 1 Feb 2013 | 5429 vizualizari
Recunosc, nu e peştele meu preferat... gustul uşor dulceag mă deranjează, însă când şi când, prăjit cât să devină crocant, cu mujdei de usturoi, merge...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (21)
la 01.02.2013, 18:25
Lasă Zoia, că-mi place mie. În copilărie prindeam zilnic (râul Argeş era cam la 500 m de casă)şi aşa am rămas cu gustul acesta de caras prăjit. Mălaiul îl face mai crocant. Super
la 01.02.2013, 18:26
Multumesc, Parinte.
la 01.02.2013, 18:28
Intr-adevar, crusta crocanta ma ademeneste si-l mananc cand si cand, repet, cu mujdei şi zeamă de lămâie neaparat.
la 01.02.2013, 18:29
wow,te-ai dat pe peste,super fain arata
la 01.02.2013, 18:31
S-data demult... ... pe peste, Alba. Merci.
la 01.02.2013, 18:37
plaaaaace
la 01.02.2013, 18:39
si la noi se gatea pestele doar in faina de malai si neaparat lamaie, mujdei.
la 01.02.2013, 19:03
Tare tare bun si dulce...insa are asa de multe oase..ca eu nu ma pot atinge de el!Arata grozav!
la 01.02.2013, 19:12
Ruxy, mananca-i doar burta daca vrei , acolo oasele se scot foarte usor.
la 01.02.2013, 19:16
din pacate nu stiu sa mananc peste cu oase...de nici un fel!
la 01.02.2013, 19:24
Ups.
la 01.02.2013, 19:33
buuun
la 01.02.2013, 19:56
mi e dor de un peste prajit ,am si eu 2 carasi in congelatoe le vine randul si lor
COMENTEAZA