Cârnați fierți - aperitiv pentru Crăciun

Postat de DinDragostePentruGatit in Mezel de casa
15 Ian 2013 | 9355 vizualizari

Nici nu știu cum e mai bine să-i numesc... În zona din care provin, tipul acesta de cârnați se pregătește, de regulă, în perioada Crăciunului și a Anului Nou; se servesc cu hrean.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 15.01.2013, 18:36
buni
la 15.01.2013, 18:51
la 15.01.2013, 19:12
la 15.01.2013, 19:27
imi plac carnatii proaspeti(neafumati)
la 15.01.2013, 19:46
Afumati si fierti sunt si mai buni
la 15.01.2013, 20:16
Si tu stiai de carnati fierti,Motane?
la 15.01.2013, 20:16
Si mie-mi plac proaspeti, Dia!
la 15.01.2013, 20:17
Da, Motanel, cred... insa ma feresc cat pot de afumatura. Nu-mi prea face bine, plus avem si copii care degusta.
la 15.01.2013, 20:21
Erau facuti de bunica mea la fiecare revelion!
la 15.01.2013, 20:40
Si mie imi aduce aminte de bunici, tocmai de aceea am incercat sa le prepar. Am ales varianta mai simpla, ea nu dadea la masina carnea, taia totul la cuțit, eu nu am avut timp... cu toate ca m-as aventura odata.
la 15.01.2013, 21:58
la 15.01.2013, 22:14
place
la 16.01.2013, 02:51
vreau si eu vreo doi
la 16.01.2013, 09:47
foarte buni
la 16.01.2013, 13:18

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking