Cârnați fierți - aperitiv pentru Crăciun
Postat de DinDragostePentruGatit in Mezel de casa 15 Ian 2013 | 9355 vizualizari
Nici nu știu cum e mai bine să-i numesc... În zona din care provin, tipul acesta de cârnați se pregătește, de regulă, în perioada Crăciunului și a Anului Nou; se servesc cu hrean.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (16)
la 15.01.2013, 18:36
buni
la 15.01.2013, 19:27
imi plac carnatii proaspeti(neafumati)
la 15.01.2013, 19:46
Afumati si fierti sunt si mai buni
la 15.01.2013, 20:16
Si tu stiai de carnati fierti,Motane?
la 15.01.2013, 20:16
Si mie-mi plac proaspeti, Dia!
la 15.01.2013, 20:17
Da, Motanel, cred... insa ma feresc cat pot de afumatura. Nu-mi prea face bine, plus avem si copii care degusta.
la 15.01.2013, 20:21
Erau facuti de bunica mea la fiecare revelion!
la 15.01.2013, 20:40
Si mie imi aduce aminte de bunici, tocmai de aceea am incercat sa le prepar. Am ales varianta mai simpla, ea nu dadea la masina carnea, taia totul la cuțit, eu nu am avut timp... cu toate ca m-as aventura odata.
la 15.01.2013, 22:14
place
la 16.01.2013, 02:51
vreau si eu vreo doi
la 16.01.2013, 09:47
foarte buni
COMENTEAZA