Carnat umplut cu ciuperci si omleta

Postat de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri
28 Mai 2010 | 3495 vizualizari
Carnat umplut cu ciuperci si omleta

dedicat Nadinei ca stiu ca-i plac ciupercile si umpluturile ca si mie, ideea mi-a venit de la cartofii ei umpluti cu ciuperci :)

Ingrediente

  • 2 carnati
  • 3 ciuperci
  • 3 oua
  • 1 felie grosuta de branza grasa
  • marar verde
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 graunte usturoi
  • sare, piper negru

 

Mod de preparare

Se taie carnatii pe mjloc dar fara a ajunge la capete sau la baza, doar crapam, apoi cu o lingurita de inox scoatem o parte din miez si apoi ii prajim in tigaie.Se vor desface ca niste barcute.

Se bat ouale spuma cu sare si piper si se coace o omleta pufoasa cu unt.

Se taie jumate din omleta si se presara pe ea branza grasa si putin marar verde.Se ruleaza si se leaga frumos cu o fundita verde din frunze de ceapa verde.

Se curata ciupercile si se toaca marunt.secalesc putin.

Se curata, se spala si se toaca marunt cepa verde si usturoiul.

Se amesteca miezul de carnat cu ceapa si usturoiul si se calesc putin.Se amesteca cu ciupercile si cu cubulete de omleta si se umplu barcutele din carnati.

Se servesc carnatii umpluti alaturi de ruloul de omleta legat cu ceapa verde si se presara putina tocatura de frunze de cepa verde deasupra.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnat umplut cu ciuperci si omleta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (55)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Oua panirat

Postat de rocsi_1612

Oua panirat

Punem cele 5 oua la fiert cu un praf de sare si le lasam 10 minute. Cand sunt gata le trecem pe sub apa rece apoi le decojim. Taiem ouale in doua pe lungime si scoatem galbenusurile. Tonul il...

Citeste continuarea

Bruschete cu branza de burduf si porumb

Postat de Valclaudia

Bruschete cu branza de burduf si porumb

Preincalzim cuptorul la 200 grade. Tapetam tava cu hartie de copt, asezam feliile de paine toast. Peste paine asezam un strat de branza de burduf. Apoi punem pe fiecare felie cate o felie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.05.2010, 13:40
chiar ma intrebam cum arata un carnat umplut, dar asta e carnat asternut .
la 28.05.2010, 13:42
daca nu scriai ca-i carnat, eu as fi zis ca-s fudulii, bre Omleta arata super, impaturita asa
la 28.05.2010, 13:42
arata bine...si cred ca e si bun ca are ciuperci...
la 28.05.2010, 13:43
nu m-a lasat sa inverzesc toate furcile
la 28.05.2010, 13:48
Interesant si in mod sigur bun! Ca atare am inverzit toate furcile.

Vezi toate comentariile (55)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking