Carnati cu oua posate

Postat de sufletista in Aperitive / Garnituri
18 Feb 2015 | 2537 vizualizari
Carnati cu oua posate

Ingrediente

  • 3 carnati muntenia
  • 1 ardei rosu in otet
  • 1 ardei verde in otet
  • 1 ceapa
  • 2 felii muschii afumat
  • 1 lingura pasta de ardei kapia
  • boia de ardei
  • piper
  • sare
  • 100 ml vin

Mod de preparare

Crestam feliile de muschi si le prajim putin pe ambele parti. Intre timp tocam ceapa si o adaugam peste muschi.

Lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ardeii taiati felii. 1 carnat il taiem felii, lasam sa se prajeasca putin dupa care adaugam pasta de ardei kapia, sare, piper, boia de ardei dupa gust, vinul si amestecam.

Carnati ii taiem in 2 si fiecare jumatate in 2 dar nu pana la capat.

Ii prindem cu scobitoarea (formand inima) si adaugam in tigaie, spargem ouale in mijloc, punem capacul si lasam la foc mic cca 5 minute (pana sunt gata ouale)

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati cu oua posate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Dovlecei cu cas gratinati

Postat de rocsi_1612

Dovlecei cu cas gratinati

Spalam dovleceii si ii taiem cuburi potrivite. Ii punem intr-o sita, ii presaram cu sare si ii lasam la scurs circa 30 de minute, apoi ii stergem cu un servetel de bucatarie. Ceapa verde o curatam...

Citeste continuarea

Aperitiv oua vopsite in foi de ceapa

Postat de Pungasa_Rogue

Aperitiv oua vopsite in foi de ceapa

De seara se spala foile de ceapa foarte bine si se pun in doua vase separate, in circa 2 l apa fiecare. Se fierb aproximativ 5 minute dupa ce apa a dat in clocote, se opreste focul, iar vasele se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.02.2015, 13:51
Bune,bune!
la 18.02.2015, 13:55
la 18.02.2015, 13:59
Buuun!
la 18.02.2015, 14:01
la 18.02.2015, 14:12
Wow! Ce mancare satioasa...super!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking