Ingrediente
- 10 kg carne pulpa porc
- 2 bucati medii de slanina
- mate de carnati 30 metri
- piper
- sare
- secretul gustului
- cimbru
- boia de ardei dulce
- 3 capatani usturoi
- 4 pahare apa
Mod de preparare
Am spalat carnea , slanina si am tocat-o.
Apoi intr-un vas foarte mare am adaugat carnea peste care am adaugat toate mirodeniile de mai sus .
Toate mirodeniile le-am pus dupa gust am adaugat apa pentru a nu fi carnea uscata si am amestecat bine ca sa se omogenizeze totul .
Cu robotul de bucatarie am inceput sa pregatesc carnatii.
Matele le-am spalat si curatat cu apa fierbinte , nu oparita, ca se sparg.
Matele le-am innodat la capat si am inceput sa le umplu ,
Carnatii i-am pus la uscat in balcon.
Urmeaza sa fie afumati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|