Ingrediente
- aprox 6 kg carne tocata
- 5 capatani de usturoi
- 2-3 pahare apa calda
- 6 lingurite sare (1 lingurita/kg)
- cimbru
- piper negru macinat dupa gust
- mate
Mod de preparare
Se tin matele cateva ore in apa cu otet si se clatesc de cateva ori cu apa calduta.
Carnea tocata se amesteca impreuna cu celelalte condimente si ingrediente, apoi se umple matele cu carne cu ajutorul masinii de tocat la care am montat palnia pentru carnati.
Se prajesc in uleiul incins, dar trebuie tinut cont sa intepam carnatii (ca sa iasa apa din ei si sa nu plesneasca).
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/01/carnati-de-casa.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|