Carnati In Foietaj

Postat de gatiticuspor in Porc
3 Mar 2012 | 7834 vizualizari
Carnati In Foietaj

La noi in casa se prepara aceasta reteta destul de des pentru ca ii plac foarte mult viitorului meu sot. Asa ca aseara sa hotarat sa imi demonstreze ca si el stie sa bucatareasca.

Ingrediente

  • Cantitatile pentru aceasta reteta depind de cat de multi vreti sa faceti.
  • Eu am folosit:
  • O foaie aluat pentru foietaj
  • 300g carne de carnati
  • un ou sau 2-3 linguri de laptepentru uns

Mod de preparare

Se pune carnea de carnati intr-un castron si se amesteca pana se leaga.

Presarati faina pe o suprafata neteda si intindeti foaia de aluat.

Se presara putina faina si peste aluat, apoi se ia o parte din carne, se aseaza la un capat al aluatului si se ruleaza pana capata forma unui carnat.

Se impatureste carnea in aluat, apoi se apasa putin cu degetul. Este bine sa ungeti aluatul cu putin lapte pentru a se lipi. Se separa ruloul de restul de aluat.

Procedati asa cu toata carnea si tot aluatul. Cand ati terminat se taie rulourile in bucati de 1,5 2,00 cm si se ung cu lapte sau un ou batut bine

Tapetati o tava de cuptor cu putin unt sau cu hartie de copt si asezati rulourile in tava.

Se pun la cuptor la foc potrivit 220°C/425°F/gaz 7 pentru 20-25 de minute.

Cand sunt gata se scot din cuptor si sunt gata de servit.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati In Foietaj" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj

Postat de AdrianUdrea

Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat, apoi se despacheteaza si se folosesc foile cu ou batut cat sunt impachetate, fara a le intinde mai mult. Se ung foile cu ketchup, se presara chimen si...

Citeste continuarea

Cosulete din foietaj cu oua si carnati

Postat de merisor67

Cosulete din foietaj cu oua si carnati

Lasam foaia de aluat sa se decongeleze la temperatura camerei, apoi o portionam in patru parti egale. In patru forme de minitarte, tapetate cu hârtiuțe de brioșe, așezăm aluatul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.03.2012, 20:19
Mama ce miros imbietor
la 03.03.2012, 20:55
la 03.03.2012, 22:05
un aperitiv bun!!
la 04.03.2012, 11:32
GUSTOASE
la 04.03.2012, 20:07
Ce gustoase

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking