Carnati si varza murata cu bere

Postat de alldaycooking in Mancaruri cu carne
10 Dec 2011 | 4484 vizualizari
Carnati si varza murata cu bere

Ingrediente

  • 1 varza mica murata
  • piper
  • boia
  • chimen
  • 500 ml bere
  • 6 bucati carnat
  • Cabanos
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita sos de hrean

Mod de preparare

Varza murata am taiat-o fideluta si am calit-o in putin ulei. Dupa aproximativ 5 minute am turnat peste varza 300 ml de bere si am lasat sa fiarba. Dupa aproximativ 20 de minute am adaugat seminte de chimen, boia si piper, am acoperit cu un capac cratita si am lasat sa fiarba in continuare. Cand lichidul s-a evaporat am supravegheat cu mai mare atentie si am amestecat mai des pentru a nu se arde. Carnatii i-am pus intr-o tigaie sa se prajesca putin. Cand au fost putin rumeniti, i-am scos pe o farfurie si in aceeasi tigaie am pus sa se prajeasca ceapa taiata rondele si usturoiul taiat feliute. Cand ceapa a inceput sa se coloreze am adaugat 200 ml de bere si carnatii si am lasat sa fiarba sosul. Cand sosul a devenit consistent am luat de pe foc. Mustarul l-am amestecat cu mierea si sosul de hrean. Pe farfurii am asezat varza calita, carnati si am presarat deasupra acestora sosul de ceapa si sosul de mustar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati si varza murata cu bere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftele in sos de branzeturi

Postat de rocsi_1612

Chiftele in sos de branzeturi

Chiftelele: Curatam ceapa o tocam marunt, morcovul il decojim si il dam pe razatoarea mica. Cartoful il curatam, il trecem prin razatoarea mica, painea o inmuiem in apa, apoi o stoarcem foarte...

Citeste continuarea

Gulas la ceaun - 1000

Postat de mihaelar63

Gulas la ceaun - 1000

Spalati si curatati legumele !!! Am avut noroc : un sotior tinerel nu ne-a dat voie sa curatam nimic . A trebuit sa ascund din cartofi sa nu curete prea mult . Se toaca marunt ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.12.2011, 23:00
bun bun
la 10.12.2011, 23:14
e trecuta in meniu sa o fac si eu
la 10.12.2011, 23:14
la 10.12.2011, 23:58
Multumesc frumos! Noua ne-a placut foarte mult!
la 11.12.2011, 08:33
ce-mi place

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking