Carnati Thuringer cu legume la tigaie

Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne
16 Dec 2018 | 5331 vizualizari
Carnati Thuringer cu legume la tigaie

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 1 ceapa mare
  • 3 ardei de culori diferite
  • 500 grame carnati Thüringer
  • sare, piper
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita paprika afumata pudra
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja si se taie in cuburi mici. 

Se fierb in apa cu sare, 7 minute, se scurg si se lasa putin la racit. 

Intre timp, se taie ceapa julienne, ardeii cuburi, iar carnatii felii nu foarte subtiri. Usturoiul se piseaza si patrunjelul se toaca marunt. 

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare (eu am folosit un wok). Se adauga ardeii si se calesc la foc mediu spre mare 5 minute. Se adauga ceapa, carnatii si cartofii si se gatesc 20-25 de minute, amestecand frecvent. Se adauga usturoiul, sare, piper si paprika si se mai gatesc 1-2 minute. La final, se presara cu patrunjel tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati Thuringer cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancare de orez cu sos de legume si pastrama de porc

Postat de AdrianUdrea

Mancare de orez cu sos de legume si pastrama de porc

Orezul l-am preparat la multicooker, ca sa nu mai am grija lui. In ulei si unt, se calesc ceapa si morcovul tocate marunt, pe programul FRY setat pentru 15 minute. Se amesteca din cand in...

Citeste continuarea

Sarmale cu carne si ciuperci

Postat de cristeena20

Sarmale cu carne si ciuperci

- Varza se scobeste de cotor : punem o oala cu apa la fiert si cand da in clocot adaugam sare si putin otet, apoi oparim frunzele, desfacandu-le din capatana foaie cu foaie. Se oparesc cca 3-4...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.12.2018, 17:18
Arata foarte, foarte bine!
la 16.12.2018, 18:46
Ce frumos arata
la 16.12.2018, 18:47
Ce apetisant arată...!
la 16.12.2018, 18:50
la 16.12.2018, 19:22
Imi lasa gura apa!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking