Carne de bibilică cu praz, leurdă și ardei roșu

Postat de panacris in Mancaruri cu carne
29 Mar 2015 | 3548 vizualizari

Ne-am răsfățat cu bibilica. Deobicei o gătesc întreagă la cuptor, de data asta am ales altă variantă;) Tare bună a fost!

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 29.03.2015, 17:24
la 29.03.2015, 17:27
Arata bine carnea!
la 29.03.2015, 17:38
la 29.03.2015, 17:40
Andra e tare gustoasă și e fără ”antibiotice” cum sunt puii
la 29.03.2015, 17:43
la 29.03.2015, 17:44
la 29.03.2015, 17:48
la 29.03.2015, 18:01
la 29.03.2015, 18:02
la 29.03.2015, 18:08
buna buna
la 29.03.2015, 18:16
Nu am papat bibilica dar cred ca e grozav ce ai facut!
la 29.03.2015, 18:25
la 29.03.2015, 19:02
Am mai zis...o carne fina, deosebit de gustoasa! Frumoasa combinarea ingredientelor!
la 29.03.2015, 21:10
la 30.03.2015, 00:26
Ce frumos le mai pictezi si in farfurie

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking