Carne de ied cu sos acrisor de rosii si vin

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
5 Iun 2013 | 9979 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (32)

la 05.06.2013, 21:46
Super sățios!
la 05.06.2013, 21:47
Norocul tău că nu pot să mestec prea bine, că altfel îmi făceam drum până la Fetești
la 05.06.2013, 21:48
Poza-n farfurie n-am, ca sambata am avut un mester la masa si nu puteam sa-l tin pe om flamand, pana faceam eu poza ))
la 05.06.2013, 21:48
la 05.06.2013, 21:48
E bună și așa, chiar dacă-i expirată
la 05.06.2013, 21:49
hai ca nu-i chiar expirata
la 05.06.2013, 21:50
ce bine arata
la 05.06.2013, 21:51
la 05.06.2013, 21:53
la 05.06.2013, 21:54
Odata am mancat carne de ied,facuta pe gratar si mi-a placut
la 05.06.2013, 21:59
Se potriveste de minune si la mine o portie!!!! Tare bun!!!
la 05.06.2013, 21:59
Dia, e mult mai fraged decat mielul, desi noi mancam orice
Anul asta am luat 2 miei si-un ied Si mai am in congelator
la 05.06.2013, 22:01
la 05.06.2013, 22:19
E nu ca te intreci cu gluma si vrei sa vin la voi la masa neinvitata...
la 05.06.2013, 22:32
Foarte bine arata

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking