Carne de la gratar pe paine

Postat de Iuliaj in Mancaruri cu carne
28 Iul 2014 | 2142 vizualizari

Cum e perioada grătarelor şi mie îmi place foarte mult gustul "de fum", de fiecare dată când facem grătar fac cantităţi mai mari decât am putea mânca atunci. Cu ceea ce rămâne pregătesc tot felul de sosuri, tocane sau ceva rapid, ca reţeta de astăzi. Cea mai grea parte a reţetei ăsteia a fost să-i găsesc un nume (după cum se vede, numele este şi foarte inspirat :)) ).Şi spun asta doar pentru a sublinia cât de uşor e de preparat. Pentru carne nu pot da cantitatea exactă, deoarece îmi era atât de foame încât nu am mai avut răbdare să o cântăresc ;).

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 28.07.2014, 15:56
la 28.07.2014, 15:59
la 28.07.2014, 16:09
la 28.07.2014, 16:11
super idee!!!
la 28.07.2014, 17:10
Ai putea sa-i spui de exemplu sandvis campenesc [ adica facut in urma graarelii in camp liber ] . Se intampla si la mine asa ceva . Am ramas cu carnaciori prajiti si am improvizat un fel de cartofi frantuzesti la tigaie .In Asemenea cazuri cand esti in pana de denumiri , e bun un mic ajutor
la 28.07.2014, 17:40
foarte gustos si prezentare frumoasa
la 28.07.2014, 18:11
De fapt e carne de la grătar pe lipie Tare bună combinația, chiar și pe felie de pâine
la 28.07.2014, 20:55
Mihaelar63 m-am gandit si eu sa-i spun sandvis cu ceva, dar parca nu-mi arata a sandvis. E mai mult un fel de kebab la farfurie . Multumesc mult de idee, si ai mare dreptate, ajutorul e mereu binevenit :* .
la 28.07.2014, 21:52
O bunatate ne-ai pregatit
la 29.07.2014, 11:06
la 29.07.2014, 11:18
Foarte buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking