Carne de porc cu cascaval si ceapa, la cuptor

Postat de Lena in Mancaruri cu carne
12 Sep 2009 | 39444 vizualizari

Foarte buna reteta, carnea se combina perfect cu cascaval si ceapa. Aceasta reteta se mai numeste carne in stil frantuzesc, este o buna inlocuire a clasicelor snitele de sarbatori - se prepara mult mai repede si este foarte gustos.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 31.08.2011, 05:43
la multi ani!
la 31.08.2011, 09:14
LA MULTI ANI!
la 31.08.2011, 10:02
La multi ani!!!
la 31.08.2011, 10:05
la multi ani
la 31.08.2011, 10:11
La multi ani Lena! Sa fii iubita!
la 31.08.2011, 14:09
La multi ani!
la 31.08.2011, 18:58
La multi ani
la 31.08.2011, 21:04
La Multi Ani!
la 31.08.2012, 10:29
La Multi Ani
la 31.08.2012, 20:54
La multi ani!
la 21.12.2014, 08:12

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking