Carne de porc cu cascaval si ceapa, la cuptor

Postat de Lena in Mancaruri cu carne
12 Sep 2009 | 39495 vizualizari

Foarte buna reteta, carnea se combina perfect cu cascaval si ceapa. Aceasta reteta se mai numeste carne in stil frantuzesc, este o buna inlocuire a clasicelor snitele de sarbatori - se prepara mult mai repede si este foarte gustos.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 12.09.2009, 08:17
delicios, ca toate retetele Lenei
la 12.09.2009, 09:07
Multumesc Mult!
la 12.09.2009, 10:07
M-ai facut sa-mi ploua in gura de dimineata.
la 12.09.2009, 10:42
la 12.09.2009, 11:23
Si io, si io!
la 25.09.2009, 07:49
foarte tare reteta asta... cred c-o sa fac si eu in weekend...
la 12.04.2010, 09:45
am salvat reteta e grozava
la 31.08.2010, 01:44
LA MULTI ANI 5 furcu si am salvat reteta
la 31.08.2010, 09:26
LA MULTI ANI!
la 31.08.2010, 11:00
la multi aniiii
la 31.08.2010, 15:27
La multi ani Lena draga! Sa fii sanatoasa si fericita mereu!
la 31.08.2010, 15:58
LA MULTI ANI ! multa sanatate si tot ce-ti doresti.
la 31.08.2010, 20:24
La multi ani
la 31.08.2010, 20:28
La multi ani! eu am facut reteta asta de cateva ori... delicioasa
la 31.08.2011, 00:38
La multi ani

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking