Carne de porc cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de MotanLaOale in Multicooking
6 Mar 2020 | 3368 vizualizari
Carne de porc cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Este o placere sa gatesti cu acest Multicooker.

Ingrediente

  • 800 g carne de porc (pulpa)
  • 400 g masline negre fara samburi
  • 50 ml ulei
  • 500 g pulpa de rosii
  • 7-8 cepe (1,2 kg)
  • 2 foi dafin
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Pulpa se taie cuburi.

Ceapa se curata si se toaca marunt la robot.

Se conecteaza aparatul de gatit Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la curent, se apasa pe BROWN/SOTE, se seteaza temperatura HIGH, timpul de 15 minute si se apasa START/STOP.

Se toarna uleiul dupa ce s-a incins, se pune carnea si se soteaza 5 minute amestecand.

Se adauga ceapa si se mai soteaza 10 minute.

Se adauga vegeta, boia, piper si foile de dafin.

Se apasa butonul START/STOP.

Se adauga pulpa de rosii si se amesteca.

Se inchide capacul Multicooker-ului si se inchide supapa pentru abur SEAL/CLOSE.

Se apasa butonul MEAT/STEW, se seteaza presiunea pe HIGH si timpul de 30 de minute.

Se apasa butonul START/STOP.

Dupa ce timpul a expiratse apasa butonul START/STOP, se elibereaza supapa pentru abur si dupa 5 minute se deschide capacul.

Se adauga maslinele si se mai porneste pentru 5 minute la fel ca inainte.

Cand expira timpul Multicooker-ul intra automat pe mentinere calda.

Este buna calda dar si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa de vitel la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de mitinita

Supa de vitel la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Legumele se curata si se spala.  Se introduc in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune impreuna cu osul de vitel. Se adauga sare dupa gust si 2,5 litri de...

Citeste continuarea

Giant Pancake la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de mitinita

Giant Pancake la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Mod de preparare Giant Pancake la Multicookerul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune Intr-un bol adanc se amesteca ouale si laptele cu ajutorul unui tel. Se adauga restul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.03.2020, 20:55
O bunatate de mancare! Ar merge bine si un colt de paine de casa!
la 06.03.2020, 20:57
mai ce buna
la 06.03.2020, 20:59
Se inteleg bine, domnul porc cu doamna maslina ?
la 06.03.2020, 21:27
Buna!
la 06.03.2020, 21:44
O bunatate!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking