Supa de vita cu taitei la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de gaby_d in Multicooking
4 Oct 2019 | 2121 vizualizari
Supa de vita cu taitei la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Cand timpul te preseaza, treburile nu se mai termina, iar alimentatia necesita timp dedicat, solutiile de adaptare trebuie cautate in gadgeturile din jur.   Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este unul dintre cele mai utile dintre ele.   Pentru azi am ales sa pregatesc o supa pe cat de sanatoasa, pe-atat de buna si rapid pregatita de nici nu-ti vine-a crede c-un preparat cu vita poate fi gatit in aproximativ o ora. Gustul e incomparabil, aparatul concentrand maxim toate aromele din ingredientele folosite.   Copiii au laudat-o maxim! Crocktober este luna in care sarbatorim mancatul sanatos si gatitul in oalele electrice CrockPot, asa ca voi reveni mai incolo si cu alte retete pregatite pentru cei dragi.

Ingrediente

  • 800 g -1 kg carne de vita - de preferat cu os
  • o felie radacina telina
  • 1 ceapa
  • 1 radacina micuta patrunjel
  • 1 radacina micuta pastarnac
  • 1 ardei gras galben
  • 2 morcovi
  • taitei cu ou
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 3l apa

Mod de preparare

Conectam Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent. Spalam carnea. o taiem in doua bucati mari si o punem in vasul aparatului. Turnam 3 litri de apa si punem o lingura cu sare.   Setam din meniul aparatului programul MEAT, timp 40 minute,verificam sa fie inchisa supapa pentru aburi si apasam butonul START/STOP. Timpul difera si in functie de cat de batrana e vita din care pregatiti supa. Poate fi necesar timp in plus sau in minus.   La terminarea programului, cu ajutorul unei spatule eliberam supapa de aburi si lasam timp de 10-15 minute, apoi cu ajutorul unei manusi de bucatarie desfacem capacul cu grija. Scoatem carnea si o lasam la racit. Strecuram supa si o punem inapoi in vas.  

Punem toate legumele, intregi, radacinoasele spalate bine cu o perie (nu le decojiti!) ceapa curatata, ardeiul spalat si scos cotorul.

  Punem capacul, inchidem supapa, setam SOUP 30 minute. Apasam butonul Start/Stop. Dupa terminarea timpului eliberam supapa de aburi si lasam pana cand aburul a iesit complet, apoi desfacem capacul.   Legumele sunt fierte, furculita patrunde usor in ele. Scoatem din vas. Punem carnea taiata cubulete (nu-i neaparat s-o puneti pe toata, puteti folosi o parte din ea la o salata boeuf), taiteii si apasam butonul BROWN/SOTE, presiune Low.   Fierbem conform instructiunilor de pe pachetul cu taitei (cateva minute, 2-3). Daca aveti taitei de casa e si mai bine. Potrivim gustul de sare si piper.   Punem in vas si rondele de morcov fiert. Servim supa de vita fierbinte, presarata cu patrunjel verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vita cu taitei la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de rata cu ciuperci brune si smantana la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de rocsi_1612

Pulpe de rata cu ciuperci brune si smantana la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Parliti pulpele pe flacara aragazului, le spalati bine. Morcovul il decojiti si il taiati rondele. Ceapa curatata o tocati marunt, usturoiul curatat in patru. Ciupercile spalate le taiati felii....

Citeste continuarea

Iepure in sos de rosii cu ceapa si usturoi, la multicooker crock pot express

Postat de merisor67

Iepure in sos de rosii cu ceapa si usturoi, la multicooker crock pot express

Pregătim carnea, curățând-o și porționând-o, apoi o stropim ușor cu zeamă de lămâie și presărăm peste ea sare și piper. O lăsăm la rece 20-30 de minute,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.10.2019, 21:22
Ne place foarte mult gustul supei de vită...!
la 04.10.2019, 21:40
la 04.10.2019, 21:41
la 05.10.2019, 10:55
Buna!
la 05.10.2019, 20:38
O supa tare faina si gustoasa ai pregatit!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking