Ingrediente
- 6 felii carne porc
- 250 gr Philadelphia
- 50 gr parmezan
- 3 linguri smantana
- 1 ceapa micuta
- sare
- piper
- ulei de masline
- patrunjel ( optional)
Mod de preparare
Punem o tigaie antiaderenta la foc iute. Punem putin ulei si asezam feliile de carne. Presaram sare si piper.
Intoarcem carnea pe ambele parti pana capata culoare dupa care adaugam putina apa cat sa o acopere si dam focul mic. Acoperim tigaia cu capac si lasam carnea pana ce devine frageda, adaugand daca este nevoie putina apa din cand in cand.
Cand carnea este gata si apa s-a evaporat toata, turnam putin ulei peste carne si dam la foc iute pentru 1 minut.
Ceapa o curatam, o spalam si o tocam foarte marunt.
O punem la calit in putin ulei. Adaugam Philadelphia si smanatana si 1-2 linguri cu apa daca este necesar. Dupa 1-2 minute adaugam parmezanul si amestecam bine. Potrivim de sare si piper.
Servim carnea calda cu sos deasupra, presarand patrunjel dupa plac.
POFTA BUNA !
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu sos de branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|