Carne de porc Mu Shu cu glazura de sos Hoisin si orez la cuptor

Postat de Satisfyyourcravings in Porc
24 Noi 2016 | 2813 vizualizari
Carne de porc Mu Shu cu glazura de sos Hoisin si orez la cuptor

Ingrediente

  • 250 grame muschi de porc, taiat cuburi
  • 1 lingurita mix 5 condimente chinezesti
  • sare
  • 3 linguri de ulei
  • 120 grame ciuperci, feliate
  • 1/2 varza chinezeasca, taiata fasii
  • 1 bucata de 2 cm de ghimbir, tocata
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cana orez
  • 1 morcov taiat rondele
  • 2 cani de supa
  • 4 linguri sos Hoisin
  • ceapa verde taiata rondele pentru servit

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. 

Se presara carnea de porc cu mixul de condimente, sare si piper, apoi se prajeste in 2 linguri de ulei, la foc mediu spre mare, pana devine aurie, 3-5 minute, apoi se transfera pe o farfurie. 

Se reduce focul la mediu si in aceeasi tigaie se adauga ciupercile si restul de ulei. Se calesc cateva minute, pana devin aurii. Se adauga varza, usturoiul si ghimbirul. Se adauga sare si se calesc 2 minute, pana cand varza s-a inmuiat.

Se adauga orezul si morcovul, apoi supa si 2 linguri de sos Hoisin. Se aduce la punctul de fierbere, se acopera cu un capac si se transfera in cuptorul preincalzit unde va ramane pentru 20 de minute.

Intre timp, se amesteca carnea de porc cu restul de sos Hoisin. Se adauga peste orez si se mai gateste 3-4 minute in cuptor, pe raftul superior, fara capac, pana cand carnea devine crocanta. 

Se serveste cu rondele de ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc Mu Shu cu glazura de sos Hoisin si orez la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmale cu carne de porc si afumatura

Postat de rocsi_1612

Sarmale cu carne de porc si afumatura

Daca folositi oala de lut, umpleti-o cu apa si lasati sa stea asa 2-3 ore. Varza o spalam si o lasam putin in apa rece. Carnea de porc o spalam, o taiem bucati si o trecem prin masina de tocat....

Citeste continuarea

Creier pane

Postat de panacris

Creier pane

Creierul de porc se spala usor si se curata de eventualele oscioare. Ouale se bat energic, se adauga faina se asezoneaza de sare si se amesteca pana ce se inglobeaza si se obtine un aluat, un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.11.2016, 15:53
la 24.11.2016, 16:01
Daca are porc trebuie sa fie buna...
la 24.11.2016, 16:02
ce imi plac retetele tale
la 24.11.2016, 16:34
la 24.11.2016, 16:41
Combinaţiile făcute de tine sunt tare ispititoare, inclusiv sosurile folosite, aşa că n-aş spune "nu" nicidecum.

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking