Ingrediente
- Carne de pui de curte (pulpele si pieptul)
- 1 lg ulei
- 1 buc ceapa alba
- 1 buc morcov
- 1 gogosar rosu
- 2-3 cartofi
- 200 g conopida
- sare, piper dupa gust
- 1 crenguta cimbru
- 150 ml bulion
Mod de preparare
Avantajul la acest aparat este ca il pui la treaba si pe urma poti face orice altceva, asa cum am procedat si eu.
Carnea se spala si se portioneaza. Se lasa sa se scurga de apa.
Ceapa se curata si se taie marunt. Morcovul se curata, se spala si se taie rondele. Gogosarul se curata, se spala si se taie julienne. Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Conopida se rupe in buchetele mai mici si se spala.
In vasul aparatului slow cooker Crock Pot se toarna uleiul (nu trebuie mai mult pentru ca a avut grasime carnea) si se pune pe rand ceapa, morcovul si gogosarul. Se amesteca apoi se pun bucatile de carne si se amesteca din nou. Deasupra se pun cartofii si conopida, se amesteca usor, se condimenteaza cu sare si piper si se toarna apa cat sa le acopere.
Se seteaza aparatul pe functia High pentru 5 ore. In acest timp, eu au am plecat la shopping. :P
Dupa ce se termina programul, se rastoarna totul intr-o cratita, se pune crenguta de cimbru si se toarna bulionul. Se pune pe foc mic pentru inca 5 minute pentru a se imbina aromele, se mai condimenteaza cu sare si piper daca este nevoie dupa care se poate servi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pui cu legume la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|