Carne de vita brezata in legume

Postat de anisoara in Vita
26 Iun 2010 | 40284 vizualizari

Aici voi descrie o reteta de baza a prepararii carnii de vita foarte gustoasa, iar pe urma am sa expun diferite retete, in baza acestui preparat de vita.Puteti prepara o cantitate mai mare de carne de vita ( oricum ea necesita un timp mai indelungat de preparare) iar pe urma in decursul saptamanii o combinati cu diferite produse si veti avea diferite bucate delicioase pe masa si intr-un timp foarte scurt. Prin brezare alimentele se gatesc acoperit, intr-o cantitate mica de lichid, ( nu mare, ca la fierbere).De obicei, mai intai alimentele sunt prajite in putin ulei,pentru a obtine o crusta maronie,care da un aspect frumos carnii si un gust bun mancarii.Sosul format in urma brezarii se foloseste alaturi de carne. sursa am gasit-o pe blogul Brandusei. Multumesc.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 26.06.2010, 14:31
cat de bine arata..... eu ma cam feresc de carnea de vita ca e cam tare si atoasa. nu stiu daca am mancat vreodata preparata in asa fel sa ma impresioneze..... dar ce ai pregatit tu aici arata senzational, poate o sa incerc si eu.... pacat ca nu pot da decat 5 furculite.....
la 26.06.2010, 14:54
mmmmm
la 26.06.2010, 15:40
recunosc ca nu ma dau in vant dupa carnea de vita insa pentru aspect nu pot sa iti dau decat nota maxima!arata minunat!
la 26.06.2010, 16:17
sincer nici eu nu prea folosesc carnea de vita ............stiu pacat ca e mai sanatoasa insa ,,,,,,,,,,,,,,,am sa incerc ,arata foarte bine 5 furuc
la 26.06.2010, 16:18
5 furcu
la 26.06.2010, 16:33
Arata bine de tot! Cred ca am sa ma incumet sa gatesc si eu cu carne de vita!
la 26.06.2010, 16:55
Fetelor m-ati uimit Cum nu gatiti din carne de vita, ea este cu mult mai sanatoasa si mai dietica, decat carnea de porc. Asteptati sa treceti la tineretea a 2-a si o sa vedeti cum o sa uitati de carne de porc, Va asigur.
la 26.06.2010, 17:00
http://www.bucataras.ro/retete/4035/friptura--tochitura-din-carne-de-porc.html dupa aceasta metoda puteti sa preparati si carnea de vita. E gustos la nebunie
la 26.06.2010, 17:01
Cine ma invata cum sa scriu pe bucataras o sursa oarecare si sa nu se vada lincul?
la 26.06.2010, 17:19
doamne ce mult imi place cun descrii tu retete asa amnunte..cine e incepator in gatit e bine sa se uite la retetele tale k explci tare frumos
la 26.06.2010, 19:27
Rocsi Ma bucur ca ma intelegeti.
la 05.09.2010, 23:37
ai dreptate Anisoara , fetele nu stiu ce e bun
cea mai buna supa limpede se face din coada de vacuta
la 22.10.2013, 09:15
o bunatate

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking