Ingrediente
- 600 grame carne de vita
- 2 linguri Metaxa sau Cognac
- 6 linguri de ulei
- 100 ml otet fructat din vin rosu (eu am folosit cu capsuni)
- 1 lingurita oregano
- 1 lingurita paprika afumata
- sare, piper
- 2 rosii
- 2 ardei verzi
- 2 ardei rosii
- 3 catei de usturoi
- 1 lingura pasta de tomate
- sare, piper, zahar
- 100 grame branza Feta
- orez gatit pentru servit
Mod de preparare
Carnea se taie cuburi nu foarte mici si se amesteca, in vasul slow cooker-ului cu Metaxa, uleiul, otetul, oregano, paprika, sare si piper si se lasa la marinat 10 minute.
Intre timp, se toaca rosiile cuburi mici, ardeii bucati nu foarte mici, iar usturoiul se feliaza. Dupa cele 10 minute, se adauga in vasul slow cooker-ului Crock-Pot, impreuna cu pasta de tomate, sare, piper si zahar. Se gateste 6-8 ore la setarea Low sau 4-5 ore la setarea High. Cu o ora inainte de expirarea timpului, se adauga branza sfaramata.
Se serveste cu orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita la slow cooker Crock-Pot cu ardei, rosii si branza Feta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|