Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval

Postat de gurita_ta2005 in Mancaruri cu carne
11 Ian 2016 | 3607 vizualizari
Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval

ceva bun cu multe caloriiiiiiiiiiii :))))

Ingrediente

  • 2 bucati de carne preparata pentru burger
  • 150 g pasta de tomate
  • 3 felii de cascaval
  • unt
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/oregano

Mod de preparare

Bucatiile de carne se condimenteaza pe ambele parti si se pun intr-o tigaie cu putin unt si ulei de masline,pentru cateva minute pe fiecare parte.

Se scot din tigaie pe o farfurie,iar peste uleiul de masline punem pasta de tomate,condimentele si lasam cateva minute la foc mic sa fiarba.

Intr-o tava de unica folosita,sau tava termorezistenta punem sosul de rosii din tigaie,bucatiile de burger prajite,acoperim cu o folie de aluminiu si lasam la cuptor pentru 30 minute.

Se scoate tava,se intorc pe partea cealalta,se completeaza cu putina apa daca este nevoie si se da din nou la cuptor fara folie pentru alte 10 minute.

Se scot,deasupra se pune cate o felie de cascaval,iar o alta felie o rupem in bucatele mici si o punem in sos.

Se da la cuptor pana cand cascavalul se topeste.

Se serveste cu piure de cartofi-

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Perisoare si oua posate in piure de spanac

Postat de merisor67

Perisoare si oua posate in piure de spanac

Am pus 4 oua, pentru ca atatea persoane suntem la masa, pentru a doua zi, ouale le-am preparat separat. Incepem cu prepararea perisoarelor. Amestecam carnea tocata cu ceapa trecuta prin...

Citeste continuarea

Musaca cu dovlecei

Postat de rocsi_1612

Musaca cu dovlecei

Spalam dovleceii, ii taiem felii potrivit de groase, ii asezam pe un platou si ii presaram cu sare. Cozile de ceapa le spalam si le taiem rondele. Ceapa uscata o curatam, o tocam marunt, morcovul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.01.2016, 14:33
yamiiii
la 11.01.2016, 14:36
la 11.01.2016, 14:44
licurici
la 11.01.2016, 14:44
giucta
la 11.01.2016, 14:58
Rapid și gustos!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking