Carpaccio

Postat de elucubratiiculinare in Vita
29 Aug 2012 | 8445 vizualizari

Un aperitiv la care se folosește carne crudă, așa că aveți grijă să cumpărați carnea din surse de încredere.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 29.08.2012, 16:44
la 29.08.2012, 16:45
bun
la 29.08.2012, 17:08
Fain!
la 29.08.2012, 17:34
la 29.08.2012, 17:34
delicios
la 29.08.2012, 18:23
Carne cruda zici? Neeee...
la 29.08.2012, 18:49
Cred ca este bun
la 29.08.2012, 19:21
la 29.08.2012, 19:54
Chiar ca e bun!!! Si eu am avut retineri la icneput..si am zic ca nu voi manca niciodata carne cruda..dar vorba aia..never say never...E ff bun dar trebuie multa atentie la calitatea carnii. Eu am mancat de vreo 3 ori si a fost merue excelenta. Apropo d ecarne cruda in Belgia e ff apreciata biftec tartar (sau american)-carne tocata cruda pe car eo prepari in farfurie cu un galbenus, condimente..etc..A incercat cineva???
la 29.08.2012, 20:28
f bun
la 29.08.2012, 20:46
la 29.08.2012, 21:26
Ce fain arata muschiul ala!!!
la 30.08.2012, 20:15
cristeena20 eu am incercat si biftecul tartar si e bestial
Varianta păpată în Belgia mi-a plăcut mult, pe aici prin România încă nu am găsit un restaurant care să-l recomand
Mă mai documentez și încerc să-l fac și acasa
la 30.08.2012, 20:16
miha poți încerca cu prosciutto crudo

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking