Carpaccio
Postat de elucubratiiculinare in Vita 29 Aug 2012 | 8445 vizualizari
Un aperitiv la care se folosește carne crudă, așa că aveți grijă să cumpărați carnea din surse de încredere.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 29.08.2012, 16:45
bun
la 29.08.2012, 17:08
Fain!
la 29.08.2012, 17:34
delicios
la 29.08.2012, 18:23
Carne cruda zici? Neeee...
la 29.08.2012, 18:49
Cred ca este bun
la 29.08.2012, 19:54
Chiar ca e bun!!! Si eu am avut retineri la icneput..si am zic ca nu voi manca niciodata carne cruda..dar vorba aia..never say never...E ff bun dar trebuie multa atentie la calitatea carnii. Eu am mancat de vreo 3 ori si a fost merue excelenta. Apropo d ecarne cruda in Belgia e ff apreciata biftec tartar (sau american)-carne tocata cruda pe car eo prepari in farfurie cu un galbenus, condimente..etc..A incercat cineva???
la 29.08.2012, 20:28
f bun
la 29.08.2012, 21:26
Ce fain arata muschiul ala!!!
la 30.08.2012, 20:15
cristeena20 eu am incercat si biftecul tartar si e bestial
Varianta păpată în Belgia mi-a plăcut mult, pe aici prin România încă nu am găsit un restaurant care să-l recomand
Mă mai documentez și încerc să-l fac și acasa
la 30.08.2012, 20:16
miha poți încerca cu prosciutto crudo
COMENTEAZA