Carrot cake

Postat de gabrielacuisine in Torturi
16 Feb 2015 | 11422 vizualizari

Este prima data cand fac tort de morcovi, am mancat de cateva ori in viata mea, iar pentru ca aici este foarte popular, m-am hotarat sa fac. Ultima data am cumparat de la Costco si chiar mi-a placut! Am vrut sa folosesc niste ingrediente nu foarte pretentioase, adica am tinut cu tot dinadinsul sa nu folosesc unt la blat, oricum frostingul (crema) este destul de satioasa avand in vedere ca este facuta cu crema de branza. Asa ca, folositi cu incredere retete in care se foloseste ulei, face blatul umed si divin de fraged! Untul, de obicei aduce mai multa savoare, eu prefer untul la biscuiti si anumite creme, dar la blaturi…sincer este foarte bun uleiul! Asadar, va invit sa cititi reteta. Puteti imbogati aluatul cu ce va place, mie imi plac mult nuca pecan si stafidele.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 17.02.2015, 09:05
Notat la "carnetel",cu siguranta mi-ar fi pe plac.
Retinut pontul cu uleiul in blat desi nici eu nu folosesc prea mult unt in blaturi.
la 17.02.2015, 12:16
Am facut si eu prăjitura. Mai gretoasa decat ma asteptam...probabil de la atata ulei
la 17.02.2015, 12:38
Cu siguranta delicios!
la 17.02.2015, 15:26
Cat de minunat arata!
la 17.02.2015, 21:26
la 01.10.2015, 13:34
la 19.10.2015, 21:03
chiar azi am mancat de la o colega. Super bun, tre sa il fac din nou :-)
la 25.10.2021, 07:09
Cat de bun trebuie sa fie !!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking