Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue de la Delaco
Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri 11 Mar 2014 | 20038 vizualizari
Nu pot sa spun despre acesti cartofi decat ca ne-am lins pe degete de buni ce au fost in aceasta combinatie.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (52)
la 11.03.2014, 12:23
Vai tu Meri tu
la 11.03.2014, 12:24
Cris, te lingi pe degete de buni ce sunt!
la 11.03.2014, 12:25
ce bine arata! si ce buni sunt cu usturoi!
la 11.03.2014, 12:26
Meri m-as linge dar n-am cein juma de ora trebuie sa plec)
la 11.03.2014, 12:26
Corina, daaa! Si totusi mai trebuia usturoi
la 11.03.2014, 12:30
woooowwww cum arataaaaa
la 11.03.2014, 12:31
Deyu, apetisanti, nu? ))
la 11.03.2014, 12:38
ce foame imi este !!!!
la 11.03.2014, 12:49
Ce bunatateee!
la 11.03.2014, 12:49
arata delicios
la 11.03.2014, 12:58
vaaai de mama, unde am nimerit (((
la 11.03.2014, 12:58
Deliciosi!
la 11.03.2014, 13:04
trebuie sa fie bun
la 11.03.2014, 13:05
wooow ce delicios arata
COMENTEAZA