Cartofi crocanti , aromati si picanti

Postat de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri
13 Noi 2009 | 4968 vizualizari
Cartofi crocanti , aromati si picanti

O garnitura ideala pentru fripturi...

Ingrediente

  • 10 cartofi
  • 50 ml ulei de masline
  • curry
  • boia dulce
  • rozmarin
  • busuioc
  • cimbru
  • malai
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se curata de ceaja se spala si se taie pe de-a lundul.  Intr-un bol se amesteca malaiul(~ 2 mani) cu curry 2 lingurite cu varf,boia dulce cat sa coloreze cartofii, si restul de condimnte am pus la ochi.....idea e sa fie un joc de arome. Se amesteca bine toatae condimentele. Cartofii se stropesc cu ulei...astfel incat sa fie bine cuprinsi toti apoi se dau prin malaiul condimentat. Se aseaza intr-o tava tapecata cu hartie de copt si se dau la cuptor 50 min.

Atentie daca nu vreti sa fie foarte picati reduceti din cantitatea de curry.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi crocanti , aromati si picanti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Quiche de broccoli cu sunca si branza

Postat de cristeena20

Quiche de broccoli cu sunca si branza

- Se fierbe broccoli si conopida , dar s anu fie foarte moi si apoi ii strecuram. - Sunca felii se taie julien; cascavalul cubulete; aluatul daca e congelat se dezgheata in prealabil la...

Citeste continuarea

Bulgarasi cu Miez de lapte

Postat de Ina

Bulgarasi cu  Miez de lapte

Punem ingredientele intr-un bol si amestecam totul cu un blender , maruntind astfel si alunele . Tinem compozitia obtinuta la rece, pentru cel putin o ora ,  pentru a se intrepatrunde aromele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.11.2009, 20:38
foarte buni
la 13.11.2009, 20:39
eu ii stropesc cu ulei dupa ce ii scot din cuptor si ii acopar pentru 5 min...
la 14.11.2009, 19:09
de tinut minte...am sa incerc si eu

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking