Cartofi cu smantana si marar

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
5 Iun 2012 | 14716 vizualizari

Primavara cand apar cartofii noi in primele zile nu mananc altceva. Cartofi noi prajiti cu usturoi in diferita variante. Cu smantana sunt foarte buni!

Inapoi la reteta

Comentarii (43)

la 05.06.2012, 16:05
Multumesc
la 05.06.2012, 19:51
si asta foarte bun!!!!
la 05.06.2012, 20:18
la 05.06.2012, 22:10
cred si eu sunt buni la cum arata??
la 06.06.2012, 08:26
la 09.06.2012, 08:09
Un deliciu Motanel
la 09.06.2012, 09:44
Arata imbietor dar am o problema ce fac cu smantana ) scz sunt novice in bucatarie
la 09.06.2012, 10:18
Multumesc Sidy
la 09.06.2012, 10:23
Andreea Eu trebuie sa-mi cer scuze, din graba am uitat sa scriu ca smantana se pune dupa lapte in cratita si se fierbe in continuare cum scrie.
la 09.06.2012, 17:23
Eu ii fac mult mai usurei. Fierb cartofii in apa cu sare si marar, scurg cand sunt fierti, pun sare, usturoi, smantana si mai adaug marar verde si amestec usor sa se ferme din cartofi pana ajung la o consistenta a sosului sa-mi placa.

la 09.06.2012, 17:42
Pentru mine cartofii noi daca nu sunt prajiti nu sunt ce trebuie sa fie! Mofturi!
la 09.06.2012, 17:42
)))
nu-s mofturi, esti..barbat )
la 09.06.2012, 17:56
Cam da!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking