Cartofi Duchesse, cu branza sarata

Postat de RODIMUR in Aperitive / Garnituri
8 Apr 2020 | 1329 vizualizari

Provenind din bucătăria franceză, acest preparat este un aperitiv drăguț, sau o garnitură excelentă și foarte aspectuoasă, alături de orice fel de carne. De asemenea, ei pot fi serviți ca atare cu o salată de sezon, cu roșii și ceapă verde, sau cu un sos preferat, de usturoi, sau picant, din tomate. Am văzut la Jamila că îi servește cu o cremă de brânză, dar eu am preferat să includ brânza sărată (telemea de vaci) între ingrediente, ceea ce a dat rezultate foarte bune. Este vorba de un preparat foarte gustos, nu numai aspectuos, ușor și rapid de făcut. Din ingredientele de mai jos am făcut 25 bucăți, cam 5/porție.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 11.04.2020, 20:48
De cand imi sta si mie gandul la acesti cartofi! Mi se par grozavi, atat simpli dar si ca garnitura!
la 11.04.2020, 20:59
Daaa, Rocsi și eu doream de mult timp să-i fac pentru că m-a atras dintotdeauna aspectul lor...
la 14.04.2020, 11:15
la 14.04.2020, 11:40
Mulțumesc frumos, Cristina!
la 16.04.2020, 09:30
Super!
la 16.04.2020, 09:45
Mulțumesc frumos, Dantes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking