Cartofi Duchesse, cu branza sarata

Postat de RODIMUR in Aperitive / Garnituri
8 Apr 2020 | 1369 vizualizari

Provenind din bucătăria franceză, acest preparat este un aperitiv drăguț, sau o garnitură excelentă și foarte aspectuoasă, alături de orice fel de carne. De asemenea, ei pot fi serviți ca atare cu o salată de sezon, cu roșii și ceapă verde, sau cu un sos preferat, de usturoi, sau picant, din tomate. Am văzut la Jamila că îi servește cu o cremă de brânză, dar eu am preferat să includ brânza sărată (telemea de vaci) între ingrediente, ceea ce a dat rezultate foarte bune. Este vorba de un preparat foarte gustos, nu numai aspectuos, ușor și rapid de făcut. Din ingredientele de mai jos am făcut 25 bucăți, cam 5/porție.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 08.04.2020, 12:58
la 08.04.2020, 14:13
Eu doresc cu nucsoara
la 08.04.2020, 15:09
Bine, Mihaela, este opțional, așa că poți să-ți faci cum vrei... Mulțumesc frumos pentru atenție!
la 08.04.2020, 18:43
Gustosi!
la 08.04.2020, 18:52
Așa este, Ancutsa... Mulțumesc frumos!
la 08.04.2020, 19:26
Foarte buni!
la 08.04.2020, 20:09
Mulțumesc frumos, Buni!
la 08.04.2020, 20:51
la 08.04.2020, 21:27
la 08.04.2020, 21:50
Ina,
la 08.04.2020, 21:50
Mulțumesc frumos, Lau!
la 09.04.2020, 22:52
Ce bine arata!
la 09.04.2020, 23:32
Mulțumesc frumos, Oana!
la 10.04.2020, 03:32
la 10.04.2020, 09:15
Mulțumesc frumos, Tabita!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking