Ingrediente
- 1 cartof dulce / persoana
- 1 lingura ulei de cocos
- 1 lingurita scortisoara pudra
- putina sare
Mod de preparare
Curatam cartofii dulci, eu am pregatit doar pentru 2 persoane si am avut 2 cartofi potriviti.
II taiem in felii subtiri, ca si cartofii pai. Asezam cartofii intr-o tava pe care am pus hartie de copt. Trebuie sa punem cartofii in asa fel incat sa nu fie suprapusi. Punem uleiul de cocos, presaram sare si scortisoara si cu mainile amestecam in tava, ca sa repartizam uleiul si condimentele.
Dam tava la cuptorul incins, la 200 grade C, pana se rumenesc si se inmoaie usor.
Scoatem tava din cuptor si servim cartofii cu un sos sau cu legume proaspete.
Sa aveti pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi dulci copti cu ulei de cocos si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|