Cartofi evantai
Postat de panacris in Aperitive / Garnituri 19 Oct 2013 | 11284 vizualizari
Tot am savurat on line acest preparat! Iată că într-o seară de toamnă ia venit rândul;) Atenție trebuie să vă înarmați cu răbdare, uneori, vorba lui Dia, cartofii se gătesc mai greyu decât carnea :D
Inapoi la reteta
|
Comentarii (21)
la 19.10.2013, 20:29
yummmyy
la 19.10.2013, 20:30
foarte buni!
la 19.10.2013, 20:39
vai, ce-mi plac!
la 19.10.2013, 20:52
uffffffffff..........ce cald...........imi imprumuti te rog evantaiul tau?)
la 19.10.2013, 20:58
o bunatate
la 19.10.2013, 21:03
Foarte buni si frumos colorati!
la 19.10.2013, 21:16
tare imi mai plac
la 19.10.2013, 21:17
la 19.10.2013, 21:23
Imi ploua-n gura
la 19.10.2013, 21:36
ce buni sunt
la 19.10.2013, 21:46
ce deliciosi
la 19.10.2013, 21:48
De cand tot zic si eu ca-i fac!!!
COMENTEAZA