Cartofi frantuzesti
Postat de Oana in Aperitive / Garnituri 11 Apr 2009 | 7796 vizualizari
Sau mai bine zis, varianta mea. Mie imi place sa-i fac cu multa branza, parca reteta originala este doar cu smantana.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (7)
la 19.02.2009, 16:51
la fel o fac si eu, doar ca nu pun lapte si pun mai multa smantana! e delicioasa!
la 19.02.2009, 17:34
Miam, bravo Ancuta!
la 20.02.2009, 13:43
haha, tocmai aseara ce am facut si eu cartofi frantuzesti, numai ca eu am pus ouale fierte si taiate rondele si am presarat cascaval ras printre straturi in loc de telemea. au iesit f buni.
la 20.02.2009, 14:40
A, da, exact Schimitza, se pun si oua fierte feliute. Sunt deliciosi!
la 24.02.2009, 10:44
Si eu am pus mai multa smantana, dar si lapte. O sa fac si cu oua fierte si taiate felii, suna bine si asa.
la 17.11.2009, 13:30
Eu am facut sambata cartofi frantuzesti, imi plac foarte mult. Si eu fac cu oua fierte si taiate marunt. Mama mea pune si felii de carnati prajite usor- tatal meu fiind si el un carnivor convins. Eu asa stiam ca sunt cartofii frantuzesti, cum ii facea mama mea, insa eu acum ii fac fara carnati, si pun multa smantana.
la 17.11.2009, 13:56
Mmm, Swan, ma bucur tare ca ti-au placut!
COMENTEAZA