Cartofi frantuzesti

Postat de Oana in Aperitive / Garnituri
11 Apr 2009 | 7796 vizualizari

Sau mai bine zis, varianta mea. Mie imi place sa-i fac cu multa branza, parca reteta originala este doar cu smantana.

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 19.02.2009, 16:51
la fel o fac si eu, doar ca nu pun lapte si pun mai multa smantana! e delicioasa!
la 19.02.2009, 17:34
Miam, bravo Ancuta!
la 20.02.2009, 13:43
haha, tocmai aseara ce am facut si eu cartofi frantuzesti, numai ca eu am pus ouale fierte si taiate rondele si am presarat cascaval ras printre straturi in loc de telemea. au iesit f buni.
la 20.02.2009, 14:40
A, da, exact Schimitza, se pun si oua fierte feliute. Sunt deliciosi!
la 24.02.2009, 10:44
Si eu am pus mai multa smantana, dar si lapte. O sa fac si cu oua fierte si taiate felii, suna bine si asa.
la 17.11.2009, 13:30
Eu am facut sambata cartofi frantuzesti, imi plac foarte mult. Si eu fac cu oua fierte si taiate marunt. Mama mea pune si felii de carnati prajite usor- tatal meu fiind si el un carnivor convins. Eu asa stiam ca sunt cartofii frantuzesti, cum ii facea mama mea, insa eu acum ii fac fara carnati, si pun multa smantana.
la 17.11.2009, 13:56
Mmm, Swan, ma bucur tare ca ti-au placut!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking