Ingrediente
- Avem nevoie de :
- 700 gr cartofi fierti in coaja
- 250 gr branza feta
- 500 gr ciupercute
- 150 gr cascaval
- 250 gr smantana
- 2 oua batute
- o ceapa
- unt pentru uns tava
- doua trei linguri ulei de masline
- sare, piper dupa gust
Mod de preparare
Se fierb cartofii in coaja, se lasa la racit ,se taie cubulete.
Intr-o tigaie se pune putina apa, un sfert de canita, uleiul 2- 3 linguri si inabusim putin ceapa taiata marunt, adaugam ciupercutele cubulete, le sotam 5 minute, adaugam apoi smantana, sarea si piperul dupa gust si lasam sa fiarba putin ciupercile maxim 10 minute.
Luam un vas de jena sau o tava o ungem cu unt , adaugam cartofii, presaram branza feta, apoi adaugam sosul de ciuperci si smantana deasupra. Punem ouale batute , radem cascavalul si dam la cuptor o jumatate de ora.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu ciuperci , feta, smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|