Ingrediente
- 1,5 kg cartofi noi
- 50 ml ulei
- 1 plic amestec de condimente pentru cartofi de la Delikat
- rozmarin uscat
- cimbrisor uscat
Mod de preparare
Cartofii noi se curata de coaja si se spala in mai multe ape.
Se taie bucati groase, apoi se toarna deasupra uleiul, se presara continutul plicului de condimente pentru cartofi de la Delikat, putin rozmarin si putin cimbrisor.
Amestecam cartofii cu mana sa se imbrace uniform in condimente, apoi asezam cartofii in tava, unul langa altul avand grija sa nu fie suprapusi.
Cuptorul l-am preincalzit la 220 grade C, am pus tava la cuptor pentru 30 minute cu functia de coacere cu ventilatie pornita.
Am obtinut niste cartofi pufosi deliciosi peste care la servire am mai presarat putin cimbrisor.
O minunatie!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu cimbrisor la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|