Ingrediente
- 8 cartofi albi noi
- 2 lg apa
- 2 fire de ceapa verde
- 4 felii sunca
- 100 g cas de capra
- verdeturi pentru cartofi Kotanyi
- 4-5 lg ulei de floarea soarelui
- sare dupa gust
Mod de preparare
Se curata cartofii si se spala. Se taie rondele subtiri.
Ceapa se curata si se taie rondele iar suna se taie patratele mici.
Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Se adauga cartofii, se presara sare si se lasa sa se prajeasca usor, amestecand din cand in cand. Se pun cele doua lg de apa si se acopera cratita cu un capac pentru a se gati cartofii innabusit.
Cand sunt aproape gata, se adauga ceapa si sunca. Se prajesc usor impreuna, se adauga verdeturile pentru cartofi, sare daca mai este cazul si casul de capra taiat cubulete. Se mai lasa putin dupa care se poate servi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu sunca la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|