Cartofi prajiti ca la tara

Postat de anisoara in Aperitive / Garnituri
30 Ian 2010 | 9319 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 30.01.2010, 10:58
deliciosi!
la 30.01.2010, 11:24
Cand am vazut fotografia am avut impresia ca sunt painici , dar la titul si reteta m-am edificat. Ingeniosi !
la 30.01.2010, 13:54
sunt superfacea mama acasa....eu am uitat de ei...
la 30.01.2010, 16:27
Anisoara ,sunt cu ochii pe tine sa vad ce ne-ai pregatit astazi ; multumesc pt. verdeata !
la 01.02.2010, 00:29
Excelent arata, se fac asa si aici dar cu cartofiori mici de tot, o minunatie
la 01.02.2010, 00:35
Aceia receta cu cartofiori micuti o prepar si eu, numai cartofiorii ii prajesc in ceaun fara ferbere prealabila, si fara se le curat coarja. Numai ii spal foarte bine inainte de prajit.
Multumesc fetelor.
la 02.02.2010, 23:44
Anisoara, arata foarte apetisant! iar decorul cu ceapa verde este de noua 10!!!
la 06.02.2010, 20:35
Oana, skuze , nu am observat comentul tau. decorul de ceapa se face foarte repede si usor. Se taie atent dealungul coditelor de ceapa in mai multe fisii cu un cutit bine ascutit. Dupa aceia se pun intr-un vas cu apa foarte rece , cu gheata, si se lasa pe o ora , Fisiile de ceapa incep sa se roteasca si primesc o forma foarte frumoasa. Le scoti din apa si ornamentezi la dorinta.
la 10.01.2011, 17:48
la 03.03.2011, 18:03

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking