Cartofi prajiti ca la tara
Postat de anisoara in Aperitive / Garnituri 30 Ian 2010 | 9319 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 30.01.2010, 10:58
deliciosi!
la 30.01.2010, 11:24
Cand am vazut fotografia am avut impresia ca sunt painici , dar la titul si reteta m-am edificat. Ingeniosi !
la 30.01.2010, 13:54
sunt superfacea mama acasa....eu am uitat de ei...
la 30.01.2010, 16:27
Anisoara ,sunt cu ochii pe tine sa vad ce ne-ai pregatit astazi ; multumesc pt. verdeata !
la 01.02.2010, 00:29
Excelent arata, se fac asa si aici dar cu cartofiori mici de tot, o minunatie
la 01.02.2010, 00:35
Aceia receta cu cartofiori micuti o prepar si eu, numai cartofiorii ii prajesc in ceaun fara ferbere prealabila, si fara se le curat coarja. Numai ii spal foarte bine inainte de prajit.
Multumesc fetelor.
la 02.02.2010, 23:44
Anisoara, arata foarte apetisant! iar decorul cu ceapa verde este de noua 10!!!
la 06.02.2010, 20:35
Oana, skuze , nu am observat comentul tau. decorul de ceapa se face foarte repede si usor. Se taie atent dealungul coditelor de ceapa in mai multe fisii cu un cutit bine ascutit. Dupa aceia se pun intr-un vas cu apa foarte rece , cu gheata, si se lasa pe o ora , Fisiile de ceapa incep sa se roteasca si primesc o forma foarte frumoasa. Le scoti din apa si ornamentezi la dorinta.
COMENTEAZA