Cartofi rondele cu mozzarella si copanele de pui la cuptor

Postat de madab in Pui
13 Mar 2015 | 3830 vizualizari
Cartofi rondele cu mozzarella si copanele de pui la cuptor

Ingrediente

  • 6 copanele
  • 4 cartofi mai marisori
  • 10 catei uaturoi
  • mozzarella
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • ulei de masline

Mod de preparare

Cartofii se spala foarte bine si se taie rondele (cu tot cu coaja). 5 catei de usturoi se piseaza si se pun peste cartofi impreuna cu sarea, piperul si baiaua.

Copanelele se spala bine si se pun intr-un alt bol impreuna cu ceilalti 5 catei de usturoi pisati ,sarea si piperul. In ambele boluri se pune putin ulei si se amesteca bine. se acopera cu folie alimentara si se pun la rece pentru 30 minute sa se marineze.

Se preincalzeste cuptorul. Intr-o tava se pun cartofii si se acopera cu folie de aluminiu. Intr-o alta tava se pun copanelele si se acopera tot cu folie de aluminiu si se dau la cuptor la foc mediu. Cand cartofii sunt aproape gata se pune mozzarella peste ei si se mai dau cateva minute la cuptor. Copanelele se intorc sa se rumeneasca bine pe toate partile. Se pot servi cu salata sau muraturi. 

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi rondele cu mozzarella si copanele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita din piept de pui cu praz

Postat de Valclaudia

Tocanita din piept de pui cu praz

Spalam pieptul de pui si il feliem dupa preferinta. Prazul spalat se taie rondele; ardeiul rosu spalat se taie fasii. Se calesc in ulei, se condimenteaza si apoi adaugam pieptul de pui...

Citeste continuarea

Pui umplut cu spanac si feta

Postat de Irina

Pui umplut cu spanac si feta

Pieptul de pui l-am taiat in doua, dupa care l-am crestat din loc in loc si l-am condimentat. Intr-o tigaie am incins o lingura de ulei si am adaugat spanacul si branza feta sfaramata. Am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.03.2015, 13:02
la 13.03.2015, 13:03
un pranz gustos!
la 13.03.2015, 13:06
Foarte bun , ador mozzarella topita pe cartofi sau paste
la 13.03.2015, 13:16
la 13.03.2015, 13:34

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking