la 11.08.2010, 14:12 iti gasesc multe daca vrei si sa stii ca poti sa faci cate scoli vrei desi nu am de ude sa stiu eu ca nu minti ca si eu pot sa spun aici in scris daca vreau ca sunt chef cuisine la Parisimportant e sa fi avut oportunitatea sa vezi reteta respectiva in toata savoarea ei facuta in locurile ei de bastina , nu asa in carti fitoase care au adunat impresii de prin restauranteiti dau un exemplu: merge un neamt la tara in vizita si mananca ceva traditional , niste cornulete cu osanza sau mai stiu eu ce mamaligi cu jumari si se duce apoi la restaurantul lui si pune bucatarul sa includa in meniu mamaliga din zona x facuta in vas de yena cu unt si parmezan! pai nu e acelasi lucru ! intelegi ce vreau sa zic? eu astea ce scriu aici le stiu bine, pe gustate si incercate !daca nu-ti place nu face! dareu nu sunt singura care-i prepara in acest fel, asta vreau sa-ti explic.
la 11.08.2010, 15:21 cat de bine arata lasa apa in gura
la 11.08.2010, 16:06 Epurash eu vreau o portie asa cum sunt
la 11.08.2010, 16:35 multumesc fetelor! sunt buni si sunt autentici taranesti , asa cum ii face bunica la noi in zona!
la 11.08.2010, 17:16 ce buni sunt, ce bine arata! mie imi plac foarte mult cartofii facuti oricum .5 tacamuri ca mai multe nu ma lasa site-ul s adau.
la 11.08.2010, 17:18 aoleu zici ca ar fii ceva reteta brevetata mah cu denumirea de cartofi taranesti, ma gandesc pe unde o fii satul ala in romania, spania sau la nemti ca toti au taranii si surele aferente, , unii chiar nu au ce face se plictisesc probabil.
iepurasa taranesti sau de la oras treaba e ca sunt foarte gustosi.
la 11.08.2010, 17:36 asa e rivka! nu exista un singur sat de tarani cu un singur fel de cartofi taranesti dar domnul cu scoala de profesionisti asa crede eu ma bucur ca va plac si sunteti libere din partea mea sa le faceti ce ajustari va indeamna pe voi inimioara si bunul gust!