Ingrediente
- 2 carnati afumati
- 3 cartofi mari
- 1 ardei kapia
- 2 cepe mari
- 70 ml ulei
- sare
- piper
- ardei boia
- patrunjel verde
Mod de preparare
Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare. Nu-i lasam pana cand se fierb prea tare si incep sa se rupa. Verificam cu o furculita si, daca intra usor, le stingem focul.
Ceapa si ardeiul le taiem julien si le punem la calit in ulei incins pentru 3-4 minute. Adaugam carnatii taiati rondele si lasam 12-15 minute la calit impreuna cu ceapa si ardeiul. Adaugam sare, piper si ardei boia dupa gust.
Adaugam si cartofii si mai lasam 10 -15 minute pe foc, amestecam usor sa nu se rupa prea mult cartofii. Presaram patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|