Cartofi umpluti cu cabanos la cuptor

Postat de rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri
30 Apr 2012 | 9304 vizualizari
Cartofi umpluti cu cabanos la cuptor

Ingrediente

  • 8 cartofi marisori
  • 2 fire cabanos
  • 8 felii cascaval
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 2 linguri unt

Mod de preparare

Cartofii ii curatam de coaja si ii spalam. Ii punem intr-o oala cu apa la fiert. Cand incep sa clocoteasca, adaugam un praf de sare si ii fierbem pe trei sferturi. Dupa ce s-au fiert, ii scurgem de apa si ii lasam 5 minute sa se racoreasca. Cu un cutit mai mic sau cu un instrument de scos cotorul la mere, scobim mijlocul cartofilor. Taiem bucati de cabanos si il introducem in scobitura.

Ungem un vas yena cu o lingura de unt. Asezam cartofii in vas,ii presaram cu putina sare si piper. Punem cate un cub de unt deasupra fiecaruia si patrunjel uscat. Acoperim vasul cu capacul si ii dam la cuptor pentru circa 25 de minute.

Ii scoatem, asezam pe fiecare cate o felieuta de cascaval, apoi ii introducem  pentru 10 minute iar la cuptor, dar fara capac.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu cabanos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cornuri cu branza sarata in aluat

Postat de momo121

Cornuri cu branza sarata in aluat

       Intr-un bol punem faina si sarea, amestecam putin cu un tel si facem o gropita in mijloc unde adaugam drojdia pe care am dizolvat-o inainte in zahar si putin lapte,...

Citeste continuarea

Chifteluţe cu legume în aluat

Postat de diaconta

Chifteluţe cu legume în aluat

Am pregatit mai întâi aluatul. Am amestecat crema mascarpone cu galbenusurile,smântâna,otetul. Am pus apoi faina amestecata cu sare,piper si praful de copt. Am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.04.2012, 21:07
servit,placut,multumit
la 30.04.2012, 21:09
io salivatarata foarteee bineeee,bravoooooo rocsi
la 30.04.2012, 21:18
da da da
la 30.04.2012, 21:24
Ce bunatate ai mai facut rocsucule
la 30.04.2012, 21:41

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking