Cartofi umpluti cu carne tocata

Postat de Mokuska in Aperitive / Garnituri
30 Apr 2014 | 11427 vizualizari

In ziua de azi sambata seara iesim in oras,mancam o pizza sau ceva "nesanatos". In copilarie ne adunam cu verii mei la mama sau matusa mea care ne pregateau retete inedite. Astazi va prezint o reteta din acea perioada.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 30.04.2014, 23:00
ce idee faina
la 30.04.2014, 23:11
la 30.04.2014, 23:16
Ce buni!
la 30.04.2014, 23:43
Multumesc Merisor
la 01.05.2014, 07:53
foarte buni!
la 01.05.2014, 09:21
Multumesc
la 01.05.2014, 12:26
ce-mi place!!
la 01.05.2014, 15:13
Merci mult
la 01.05.2014, 16:02
la 01.05.2014, 21:37
Ce reteta faina
la 02.05.2014, 00:37
la 02.05.2014, 18:35
la 12.05.2014, 14:03
ce idee mi-ai dat cu fiertul cartofilor. eu n-am mai preparat un fel numit dolma tocmai pt ca foarte greu se scobesc cartofii cruzi si ai mei, din toata dolma pe astia ii alegeau. sa incerc sa ii fierb pe jumatate, poate ca asa imi va fi mai usor dar mi-e ca se vor sfarama pana se gateste restul de legume umplute. f buna varianta asta, pun in favo
la 12.05.2014, 16:10
Merci Lia! .Sa ii fierbi in coaja, dar nu de tot, doar pana intra furculita in ei, pentru ca in cuptor se vor ma coace.
la 20.05.2014, 12:20
eu i-am facut! deliciosi!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking