Cartofi umpluti cu carne tocata
Postat de Mokuska in Aperitive / Garnituri 30 Apr 2014 | 11427 vizualizari
In ziua de azi sambata seara iesim in oras,mancam o pizza sau ceva "nesanatos". In copilarie ne adunam cu verii mei la mama sau matusa mea care ne pregateau retete inedite. Astazi va prezint o reteta din acea perioada.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (16)
la 30.04.2014, 23:00
ce idee faina
la 30.04.2014, 23:11
la 30.04.2014, 23:16
Ce buni!
la 30.04.2014, 23:43
Multumesc Merisor
la 01.05.2014, 07:53
foarte buni!
la 01.05.2014, 09:21
Multumesc
la 01.05.2014, 12:26
ce-mi place!!
la 01.05.2014, 15:13
Merci mult
la 01.05.2014, 21:37
Ce reteta faina
la 02.05.2014, 18:35
la 12.05.2014, 14:03
ce idee mi-ai dat cu fiertul cartofilor. eu n-am mai preparat un fel numit dolma tocmai pt ca foarte greu se scobesc cartofii cruzi si ai mei, din toata dolma pe astia ii alegeau. sa incerc sa ii fierb pe jumatate, poate ca asa imi va fi mai usor dar mi-e ca se vor sfarama pana se gateste restul de legume umplute. f buna varianta asta, pun in favo
la 12.05.2014, 16:10
Merci Lia! .Sa ii fierbi in coaja, dar nu de tot, doar pana intra furculita in ei, pentru ca in cuptor se vor ma coace.
la 20.05.2014, 12:20
eu i-am facut! deliciosi!
COMENTEAZA