Cartofi umpluti si copti

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
14 Ian 2019 | 3527 vizualizari
Cartofi umpluti si copti

  Va rog sa nu dati tare cu piatra, doare :D Am folosit cateva linguri de margarina ramasa din perioada postului si ceva capete de branza. Reteta din categoria ,, Nimic nu se pierde, totul se transforma "  Am servit langa cartofii umpluti si copti cate un pahar de moare[zeama de varza acra ] roz-specialitatea casei .O cina pe cinste !!!

Ingrediente

  • 10 cartofi marisori , fierti
  • 3 linguri margarina Rama
  • 3 linguri branza in stil grecesc
  • 3 felii branza topita tip Chedar
  • 3 felii jambon
  • 1 lingura chimen
  • sare
  • fulgi chilli
  • iaurt grecesc pentru servit
  • zeama de varza -moare -la servit

Mod de preparare

  1. Cartofii fierti se curata de coaja si se scobesc de miez pe lungime.
  2. Fiecare cartof se unge in exterior cu margarina si se asaza in tava captusita cu hartie de copt.
  3. Taiati marunt jambonul.
  4. Miezul de cartofi ce s-a obtinut la scobire se zdrobeste cu furculita si amesteca cu branza tip Feta, margarina sare, jambon si chimen.
  5. In fiecare cartof puneti mai intai cate o bcatica de branza topita si apoi il umpleti cu amestecul preparat mai inainte .
  6. Se da tava la cuptor pentru gratinare cam 15 minute pana cand cartofii incep sa se  rumeneasca .
  7. Cartofii rumeni se pot servi cu mot de iaurt grecesc gras si condimentati cu fulgi de chilli .
  8. Noi am avut ca muratura cate un pahar de moare roz -secialitatea casei .:D

                    Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti si copti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi copti si umpluti ca de la fast-food, doar ca mai sanatosi

Postat de FlaviaD

Cartofi copti si umpluti ca de la fast-food, doar ca mai sanatosi

Ca sa facem cartofi umpluti o sa avem nevoie de niste cartofi destul de mari. Am spalat bine pe coaja sub un jet de apa, apoi am pregatit doua tavi de cozonac pe care le-am uns cu ulei. ...

Citeste continuarea

Corabioare de cartofi copti cu pui si ciuperci

Postat de lia

Corabioare de cartofi copti cu pui si ciuperci

In primul rand, pornim cuptorul aragazului si ne ocupam de cartofi, pe care ii spalam apoi ii stergem bine cu un servet si ii inpachetam pe fiecare in cate o bucata de folie. Ii asezam intr-o tava...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.01.2019, 23:09
Buni, de nerefuzat, la orice oră...!
la 14.01.2019, 23:29
Rodica , numai unul as manca , daca l-as avea chiar acum . Pe cuvant de pioner )
la 14.01.2019, 23:40
Te cred, Mihaela... Și eu aș face la fel!
la 14.01.2019, 23:54
buni buni
la 15.01.2019, 07:47

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking