Cas de oi framantat la borcane

Postat de iri_love in Conserve
12 Iun 2012 | 15788 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 12.06.2012, 22:37
Interesant! De retinut!
la 12.06.2012, 22:44

Bine de stiut !!!
la 12.06.2012, 22:47
la 12.06.2012, 22:55
fain! cat rezista casul pus asa? si unde trebuie tinut?
la 12.06.2012, 23:03
pai tii borcanele asa pana se scurge zarul apoi le intorci si le infiletezi bine!
la 12.06.2012, 23:42
imi place e de retinut
la 13.06.2012, 07:03
E foarte bun casul asa pastrat. Si eu il tin asa dar nu am pus malai deasupra...voi incerca
Eu tai cateva felii din cas , le pun in punguta si apoi le bag in congelator.Am cas proaspat oricand vreau si iese un cas pane nemaipomenit....
la 13.06.2012, 08:08
asa face si mama mea
la 13.06.2012, 09:44
super
la 13.06.2012, 11:15
Si noi punem ,dar nu stiam de faza cu malai.Noi le si sterilizam.
la 13.06.2012, 21:35
cred ca se mentine bine si sterilizat rocsi
la 13.06.2012, 21:36
sidy,sa stii ca si eu pun bucati la congelator dar imi place si varianta asta pt ca este deja sarata si merge super cu mamaliga
la 14.06.2012, 22:44
unde se pastreaza borcanele?
la 14.06.2012, 22:56
Foarte faina reteta!
la 15.06.2012, 05:29
alinutza ce glumeata esti....in beci evident sa intr-o camara fff racoroasa,

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking