Cascaval de casa
Postat de ianculubita in Aperitive / Garnituri 10 Apr 2011 | 40850 vizualizari
Pune-ti pe masa ceva facut de dumneavoastra,nu mai cumparati.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (36)
la 03.12.2011, 13:28
Buna invatatura Ce prepari acasa e mai gustos , mai sanatos
la 11.03.2013, 08:53
Trecut la favorite! Il voi incerca cat de curand
la 02.07.2014, 16:39
este prima data cand aud de reteta asta. Multumesc
la 02.07.2014, 17:37
a incercat-o cineva?
la 03.07.2014, 11:20
Doresc sa incerc aceasta minunata reteta, dar as vrea sa stiu daca laptele este cel pe care il gasim in magazin care nu necesita fierbere sau lapte proaspat , daca vasul in care am topit untul si am adaugat branzica ramane pe foc unde amentecam energic si daca branzica proaspata este din aceea uscatica sau mai umeda( eu a gasit branza proaspata si " uscata " asa ca niste bulgarasi dar si mai umeda cu aspect de branza cu smantana .Multumesc .
la 09.02.2015, 20:30
Super
COMENTEAZA