Cassoulet
Postat de elucubratiiculinare in Porc 26 Oct 2014 | 6331 vizualizari
Provine din sud-vestul Franței și dacă îmi aduc aminte prima dată am auzit de acestă rețetă pe la comentatorii de la Turul Franței. Nu-i de mirare, la cât efort depun acei bicicliști, au nevoie de o așa mâncare ce dă foarte multă energie.
O rețetă pe care m-am ferit foarte mult să o fac!
De fiecare dată când o vedeam pe undeva postată și vedeam lista de ingrediente mă lua groaza, la propriu, este atât de infinită......
Există mai multe variante ale acestei rețete, dar toate au la bază o tocăniță de fasole albă cu carne de porc, cârnați de porc și rață.
Eu cred că am ales-o pe cea mai ușoară, dar vă spun că rezultatul este total neașteptat.
Vă provoc să faceți această rețetă și să vă convingeți singuri!!!
Inapoi la reteta
|