Cassoulet cu fasole, carnati si carne de pui
Postat de cristeena20 in Mancaruri cu carne 14 Sep 2020 | 3428 vizualizari
Este o reteta franceza, adaptata putin la gusturile noastre.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 14.09.2020, 19:53
Nu am combinat niciodata fasolea boabe cu carnea de pui Merita incercat
la 14.09.2020, 20:37
Hmmm, ca să putem savura acest preparat, musai să achiziținoez un vas tajine recunosc că lipsește din bucătăria mea!
la 14.09.2020, 23:55
la 15.09.2020, 07:57
foarte bun!
la 15.09.2020, 09:07
Gustoasa!
la 15.09.2020, 09:16
consistenta si buna!
la 15.09.2020, 11:18
Multumesc frumos
la 15.09.2020, 11:19
Madi, iese tare bun si cu pui, crede-ma. Fasolea se poate face in atatea feluri....In Portugalia au o reteta speciala Dobrada cu burta si fasole -un fel de iahnie cu burta de vaca (pentru cine e fan ciorba de burta )
la 15.09.2020, 11:20
Cris, eu is dependenta de vasul asta-mai nou si sarmalele le fac doar aici,tocanitele....
la 16.09.2020, 21:16
O mare, mare bunatate! Eu as servi acum o portie, dar numai cu bucatele de pui!
COMENTEAZA