Castraveti bulgaresti reteta

Postat de Criss in Muraturi
20 Sep 2011 | 11984 vizualizari
Castraveti bulgaresti reteta

 Castraveti bulgaresti reteta

Ingrediente

  • -castraveti,
  • -otet,
  • -zahar,
  • -sare pt muraturi,
  • -boabe mustar,
  • -boabe piper,
  • -marar si cimbru
  • -ceapa,
  • -morcov,
  • -hrean
  • -foi de dafin

Mod de preparare

Spalam bine castravetii (e bine sa-i tinem 1-2 ore in apa rece)

In borcanele spalate punem cimbru si marar, foi de dafin, boabe se mustar si de piper, asezam castravetii, rondele de ceapa si morcovi, cate un catel de usturoi, 1 lingurita sare grunjoasa, 1 lingurita zahar, 5 linguri otet si umplem cu apa. Capsam borcanele, le invelim in carpe si le punem la fiert aproximativ o ora.

Dupa ce se stinge focul, se lasa sa se raceasca apoi se pot pune borcanele pe raft. Cel mai mult imi place la aceasta reteta ca nu se foloseste conservant. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti bulgaresti reteta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Castraveti bulgaresti reteta

Postat de gicuta69

Castraveti bulgaresti reteta

Castraveciorii ii spalam si ii lasam la scurs. Curatam si spalam ceapa si morcovul. Ceapa o taiem solzisori iar morcovul rondele. Asezam castravetii in borcan si adaugam ceapa si morcovul. La...

Citeste continuarea

Salată de pui cu ciuperci

Postat de panacris

Salată de pui cu ciuperci

Pieptul de pui se pune la fiert în apă rece asezonat cu puțin delikat, sau sare și piper ;)  Ciupercile curățate se pun la fiert, de asemenea în apă asezonată cu sare și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.09.2011, 10:42
buni buni
la 20.09.2011, 10:46
harnicuto
la 20.09.2011, 11:39
Multumesc Motanel, Rocsi.
la 20.09.2011, 12:29
Criss , tu ai pus ingrediente cam ptr murati-acriti cu marar , cred nu-i vei putea folosi si la salata de boeuf , ptr ca da un gust care nu-i gust de boeuf ... e parerea si constatarea mea
la 20.09.2011, 12:43
Sunt foarte buni castravetii bulgaresti si eu pun in fiecare an.Separat pun si la murat acrisori pentru salata de boeuf dar am facut salata si cu castraveti bulgaresti.
Esti o adevarata gospodina,felicitari

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking