la 01.11.2012, 10:38 E bine că zici să nu mai curăţăm coaja, ce atâta muncă când în coajă sunt atât de multe vitamine În rest cred că-s tare buni.
Aaaa, stai că mai am ceva îmi place şi cu zici tu la căpăţânile de usturoi
la 01.11.2012, 10:41 da?
la 01.11.2012, 10:45 gata, die, te-am rezolvat
la 01.11.2012, 10:49 Uhhhhhhhhh pot sa ma duc sa muncesc acuma )))
la 01.11.2012, 10:50 no, du-te
la 01.11.2012, 10:52 Cred ca's buni,dar tare multa munca))
noi preferam sa-i punem "bulgaresti" ,ne plac asa si sunt gata un-doi
este ca's lenesa? si carcotasa pe deasupra?
la 01.11.2012, 10:53 da' nush ce sa fac ca mi tare somn
la 01.11.2012, 10:53 ma die..daca am "muncit" io la ei...poti si tu ))
la 01.11.2012, 11:06 Buni buni
la 01.11.2012, 11:12 Cred ca sunt excelenti, insa eu am un fix, nu folosesc conservant la nimic, nu stiu de ce, dar am impresia ca are un iz ciudat.
anul asta am omis sa-mi pun la congelator frunze de visin pe care le folosesc la bors
la 01.11.2012, 11:14 parca n-ai sti ca la capitoulul asta inca nu ma inghesui) pune mama,eu doar cumpar ce trebuie
la 01.11.2012, 11:30 nu m-as inghesui nici io da' nu-mi da nimeni )
la 01.11.2012, 11:40 io ti-as da,dar n-am cum
mama cred ca ar pune la tot blocu' de-ar fi dupa ea ))