Castraveti murati in saramura

Postat de vasimur in Muraturi
20 Sep 2017 | 4993 vizualizari

Mă ocup de murături de ani de zile și am constatat că este mai convenabil să punem castraveții la murat în borcane mai mici, deoarece se păstrează mai bine și nu se înmoaie. Noi preferăm castraveții murați în saramură, celor în oțet. Din ingredientele de mai jos au rezultat 26 porții (borcane de 700 ml).

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 20.09.2017, 20:35
Foarte buni, castraveții murați astfel! Mai avem și acum 10 borcane de anul trecut, păstrați în perfectă stare...
la 20.09.2017, 20:36
la 20.09.2017, 20:58
Rodica daca sunt asa buni cu ce a gresit dom`Vasile de ai pus semnul ala in jos?
la 20.09.2017, 21:33
Clementina ... Îmi joacă feste tastatura ...Sau mouse-ul...? Mă crezi?
la 20.09.2017, 21:41
Acum ce s azic, cu feste sau nu l-ai sabotat....
la 20.09.2017, 22:02
Noua ne plac dulci-acrisori, astia sunt buni la salata de boef!
la 20.09.2017, 22:25
Clementina, nu l-am sabotat, că i-am dat like! Emoticoanele nu se pun...
la 21.09.2017, 20:05
Castravetii in saramura ii preferam si noi!
la 21.09.2017, 20:53
Multumesc pentru aprecieri!
la 22.09.2017, 10:54
Buni!
la 22.09.2017, 13:54
Buni,buni!
la 22.09.2017, 17:41
Tot în saramură îi preferăm și noi ! Dar nu am pus niciodată în borcane mici! Bravo!
la 22.09.2017, 21:03
Mulțumesc, Kytz
la 01.10.2017, 21:14
DE acord cu tine Asa preferam si noi castravetii , in saramura Si tot in borcane pentru o singura deschidere pentru cosdumare

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking