Castraveti murati la borcan
Postat de anisoara in Muraturi 5 Iun 2010 | 164715 vizualizari
Doresc sa va propun o metoda de castraveti murati ( acri ) nu marinati, pe care o fac mai mult de 20 de ani. Castravetii sunt nespus de gustosi si crocanti. La borcan se pastreaza pana la 3 ani fara a-si schimba gustul.
Descrierea retetei este foarte mare, pentru ca ma starui sa va redau toate amanuntele si secretele conservarii acestor castraveti.
DATI CLIC PE POZA- EA SE VA MARI
Inapoi la reteta
|
Comentarii (57)
la 25.07.2011, 22:37
miamyyyy !si mie imi plac castravetii...ii mananc si goi
la 27.07.2011, 21:36
Super....am sa incerc si eu !
la 02.09.2011, 20:04
06.06.2010, 00:35
gaby sti de ce nu mananca oltenii castraveti?pt ca nu le intra capul in borcan
la 07.10.2011, 06:06
Bravo pentru hărnicie! Ai descris amănunţit si e minunat pentru începători şi nu numai!
la 07.10.2011, 09:34
rezultatul e pe masura muncii depuse. no comment!
la 28.10.2011, 15:34
am facut cum ai scris tu , si a iesit un rahat!Castraveciorii cat degetul mic, cat si cei cat inelarul AU SECAT!!!
Am stricat 10 kg de caastraveciori, precum si ingredientele.
Cine face ca mine, ca mine sa pateasca!!
la 06.07.2012, 21:07
interesant de facut....dar mai mult ma pus pe ganduri, ce ma fac eu daca daca trebuie sa muncesc tot la fel de mult pe cat ai scris tu aici?????am glumit sa stii si felicitari pt aceasta super prezentare si arta numai buni de mancat
la 17.07.2012, 16:20
si mie imi plac muraturile acre,dar vreau sa teintreb ceva:boabe de piper si de mustarnu se pun ,sunt mai buni castravetii fara?vreau sa incerv varianta asta,dar nu stiu ce condimente sa pun.vreo idee?
la 16.09.2012, 14:16
bravo
la 01.10.2012, 14:59
super reteta
la 12.10.2012, 09:03
Am facut-o anul trecut- este super!!!!!!!!!
COMENTEAZA